Засідання Ради євроклубів

2017-10-27

27 жовтня 2017 році на базі РЦДЮТ відбулося засідання Ради євроклубів закладів освіти Олександрійського району. На засіданні були розглянуті та обговорені заходи, що організовує та проводить Рада євроклубів Кіровоградщини у 2017-2018 н. р, та участь у них шкільних євроклубів району.

Керівник євроклубу «Глобус» Цукрозаводського НВК Руденко Н.І. поділилася досвідом участі в роботі ХVІІ відкритої регіональної конференції старшокласників «Модель ООН. Україна. Кривий Ріг, 2017», що традиційно проходила на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 68. Це інтелектуальна рольова гра, учасники якої імітують роботу Організації Об’єднаних Націй. Форум зібрав делегатів з багатьох регіонів України. Додала, що в додаткових рамках гри серед команд пройшов конкурс колажів на тему «Інвестиції в дітей», в якому однією з найкращих визнана робота делегації Олександрійського району.

В кінці наголосила, що конференція «Модель ООН» це не тільки обмін думками та апробування теоретичних напрацювань учасників, а і прекрасна нагода для нових знайомств, можливість отримати нові враження від цікавого спілкування, єднання думок, мрій.

Цього року євроклуб «Глобус» запрошений взяти участь у Всеукраїнському учнівському форумі «Молодь – майбутнє України» 16 – 17 листопада 2017 року у м. Горішні Плавні Полтавської області.

Програма засідання завершилася обговоренням пропозицій щодо проведення на Олександрійщині єврофестивалю 2018 року.

/Files/images/271017_rada_vroklubv/1.jpg/Files/images/271017_rada_vroklubv/2.jpg/Files/images/271017_rada_vroklubv/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.