• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Недитячі проблеми у полі зору депутатів РПД

Недитячі проблеми у полі зору депутатів РПД

2012-12-21

/Files/images/PICT0373.JPG21 грудня 2012 року, не зважаючи на обіцяний кінець світу, делегати РПД сміливо зібралися на чергову сесію. На початку до депутатів звернулася Мілашенко О.А., начальник служби у справах дітей, зі словами подяки лідерам та волонтерам за оперативність у проведенні акції «Подаруй дитині радість», а учасникам – за добрі серця і щирі душі.

Цього року відбувся «розподіл портфелів». Як правило, каденція учнівського депутата не довгострокова, адже зазвичай це учні 9-11 класів, то ж їм потрібно працювати наполегливо і яскраво, щоб залишити своє ім’я в історії РПД. Знайомтеся: голова РПД – Євген Тацький, його «права рука» – Марія Сиротюк (учні Користівської ЗШ). Комісії очолили не менш креативні юні дарування. За основу своїх планів депутати взяли програму, розроблену ОПД, проте її адаптували до умов нашого району, намітили конкретні терміни виконання, сприяючи залученню максимальної кількості учнів навчальних закладів.

Попереду багато роботи: проект «10+1», що має на меті активно залучити учнів початкової ланки до учнівського самоврядування; проект «Зробимо Україну чистою», який має посприяти перетворенню нашої місцевості із загального смітника на квітучий край, гідний звання європейської країни. У планах молодих депутатів сучасні форми роботи, які спроможні привернути увагу дорослих до проблем сучасності. А як відомо, визнання проблеми – половина справи і перший крок до її подолання.

Дуже добре, що такі питання порушують ті, хто за 5-10 років вийдуть у доросле життя, але вже сьогодні бажають боротися із негараздами у суспільстві.

Своїми напрацюваннями поділилися Арсенюк Софія (Протопопівська ЗШ), Колодко Ілона, Карталиш Діана (Куколівський НВК), Мушина Єлизавета (Ізмайлівська ЗШ), Тацький Євген, Сиротюк Марія (Користівська ЗШ), Покотило Анастасія (Войнівська ЗШ), Клімова Вікторія(Бутівський НВК).

Прагнення поліпшити життя у шкільному середовищі реально можливе, коли до справи беруться депутати РПД, діяння яких координують методисти ЦДЮТ. Тож дуже приємно відзначити, що саме Олександрійський РПД визнано одним із кращих в області, а координатора РПД - Надію Панченко нагороджено Грамотою Кіровоградської обласної ради.

/Files/images/PICT0396.JPG/Files/images/PICT0388.JPG/Files/images/PICT0375.JPG

/Files/images/PICT0377.JPG

/Files/images/PICT0379.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.