• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Креативним ідеям РПД – втілення в життя!

Креативним ідеям РПД – втілення в життя!

2017-10-11

11 жовтня 2017 року в актовому залі відділу освіти відбулася звітно-виборча сесія Олександрійського районного парламенту дітей. На сесію завітали 43 депутати парламенту, учні районної «Школи лідерів» та «Школи волонтерів». Виконання Гімну «Надія є» та вправа «Давайте познайомимось», яку провела координатор РПД, методист ЦДЮТ Балагурова О.В., допомогли присутнім згуртуватись, ближче познайомитись, створити уявну візитівку РПД в «Instagram» та налаштуватись на подальшу плідну роботу.

Далі учасники зібрання активно долучились до цікавого тренінгу про креативність від головного спеціаліста відділу освіти Михайленко С.Л.

Роботу РПД за минулий навчальний рік, викладену у звіті директором ЦДЮТ О.Демченко, визнано задовільною.

На посаду голови районного парламенту дітей балотувалися чотири кандидати: Левченко Аміна (учениця 9 класу Войнівської ЗШ), Кравченко Олена ( учениця 11 класу Новопразького НВК), Бандій Аміна ( учениця 10 класу Улянівської ЗШ) та Яротник Юлія (учениця 10 класу Ізмайлівської ЗШ).

Кожен з кандидатів представив свою передвиборчу програму. За результатами таємного голосування новим очільником РПД було обрано Яротник Юлію. Також було обрано голів комісій Олександрійського районного парламенту дітей.

Потім депутати із задоволенням працювали над створенням вітальної листівки до Дня захисника України разом з методистами ЦДЮТ Демченко А.О. та Гавриленко Н.І., які і провели майстер-клас.

Особливу увагу на сесії було приділено обговоренню та затвердженню плану роботи РПД на І семестр 2017/2018 навчального року. Креативним пропозиціям та ідеям не було меж! На разі головне завдання перед учнівським самоврядуванням району – втілити їх у життя.

/Files/images/111017sesya_rpd/1.jpg/Files/images/111017sesya_rpd/2.jpg/Files/images/111017sesya_rpd/3.jpg/Files/images/111017sesya_rpd/4.jpg/Files/images/111017sesya_rpd/5.jpg/Files/images/111017sesya_rpd/6.jpg/Files/images/111017sesya_rpd/7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.