Вітаємо «Вікторію» з перемогою!!!

2017-11-26

26 листопада хореографічний колектив “Вікторія” Центру дитячої та юнацької творчості Олександрійського району при Користівській загальноосвітній школі взяв участь у восьмому Всеукраїнськомуконкурсі дитячої та юнацької творчості «Таланти ОСЕНІ – 2017».

Вихованці «Вікторії» змагалися у виконавській майстерності з хореографічного мистецтва з понад 20 колективами ізКиєва, Дніпра, Кривого Рогу, Полтавської області.

Конкурс проходив у Київській дитячій школі мистецтв імені Стефана Турчака. Серед поважного журі: українська актриса театру і кіно Наталія Васько, художник, дизайнер, член Національної спілки майстрів України Олеся Вакуленко, заслужена артистка України, хореограф Дарія Крейдун та інші.

Виступ колективу «Вікторія» під керівництвом Швець Віти Павлівни був майстерним і високо оціненим журі: у номінації «Народна стилізація» за композиції «Лезгінка» та «Виноградна історія» вихованці здобули перемогу – І місце, а за композицію «Рок-н-рол» - ІІ місце. Вітаємо і бажаємо подальших звершень у володіннях Терпсіхори!

/Files/images/261117_vktorya_kiv/1.jpg/Files/images/261117_vktorya_kiv/2.JPG/Files/images/261117_vktorya_kiv/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.